Jullie kunnen kennismaken met diverse professionele, enthousiaste trouwleveranciers, veelal uit de regio. Van prachtige trouwjurken tot weddingstylistes, van bruidsboeket tot ‘de Beste Bruiloft DJ van Nederland’. De Kalkovens is op deze dag dus de ideale plek dus voor bruidsparen die inspiratie willen opdoen. Trouwjurken van verschillende merken worden natuurlijk live geshowd. Niet in een standaard modeshow, maar wanneer jij het wil! Pick your dress en het model loopt een rondje voor je in de door jouw uitgekozen jurk. Inspiratie op doen voor de trouwceremonie? Schuif dan aan bij de inspiratiesessie trouwceremonie van trouwambtenaar Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon.

VOORWAARDEN: Er tussenuit voor 2 personen (geldig voor één bruidspaar)t.w.v. 79.90*

Als je een bruidsbeurs van Bruidsbeurs Nederland bezoekt maak je als bruidspaar kans op een weekendtrip voor 2 personen.

Op de Bruidsbeurs van 31 maart 2019 wordt de prijs , na afloop van de INSPIRATIESESSIE, verloot. Per beursbezoekend bruidspaar wordt één inschrijfformulier uitgegeven en 1 lot voor de prijsverloting. Als je meedoet met de facebookpagina actie** ontvang je per bruidspaar nog één extra lot.
De eerste 30 bezoekende bruidsparen van de bruidsbeurs krijgen een extra lot. Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Facebookactie:
Op facebook kan je jezelf taggen bij onze facebookactie. Iedereen die getagd is wordt, door ons, opgeschreven. Per bruidspaar krijg je , als je getagd bent (Je mag ook jezelf taggen) op FB
maximaal één extra lot per bruidspaar.

Per bruidspaar kunnen er dus maximaal 3 loten worden uitgegeven (zie voorwaarden hierboven). Als de bruidegom en/of bruid tijdens de verloting niet aanwezig is wordt de prijs aan een ander bruidspaar uitgereikt waarvan ook de bruidegom en/of bruid aanwezig dient te zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

**Alleen lopend op het moment voor de Bruidsbeurs de Kalkovens op 31 maart 2019: Maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookactie op onze facebookpagina (bruidsbeursnederland) voor deze actie. Elke naam die is getagd wordt door ons genoteerd. Je dient wel tot een aanstaand bruidspaar te behoren. Per bruidspaar ontvang je 1 extra lot ( familieleden, vrienden en of bekenden zijn uitgesloten voor deelname) De deelname voor de facebookactie  van de bruidsbeurs van de Kalkovens sluit op 27 maart 2019 12.00 uur.

De prijs

Het betreft een waardebon van de Wonderbox***( voorwaarden www.wonderbox.nl en voor het verzilveren van de, indien gewonnen, prijs. Wijzigingen voorbehouden):

***Wil jij er even helemaal tussenuit? Dan zit je goed met deze heerlijke belevenis! Geniet samen van een comfortabele overnachting inclusief ontbijt voor twee personen bij de mooiste hotels en bed and breakfasts. Bezoek een bruisende stad zoals Rotterdam, Brussel of Antwerpen of zoek de rust op in de natuur. De keuze is aan jou!

Een overnachting
Inclusief ontbijt
Bij drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland
Doordeweeks en in het weekend
wijzigingen voorbehouden
*exclusief toeristenbelasting
2 jaar geldig

Aankomende beurzen of evenementen

Geen evenementen gevonden!