Na mijn eerste succesvolle bruiloft, wist ik het. Niets kon mij ervan weerhouden om als weddingplanner/stylist alleen nog maar met bruiloften bezig te zijn.

Door een aantal jaren bruiloften en feesten van A tot Z te hebben georganiseerd, weet ik hoeveel werk, tijd, kosten en stress er voor mensen, bedrijven en bruidsparen in gaat zitten om alles zelf te doen.

De inkoop, het regelen, het zoeken, de juiste leveranciers bij elkaar vinden, het versieren en na afloop alles weer weghalen en er niets meer aan hebben, enz. Zonde van de onnodige kosten en energie toch? Ik dacht, dat moet anders kunnen. En dat is precies wat ik nu doe! En ik vind het leuk!!

De ceremoniemeester is vaak een bekende van het bruidspaar die bewust voor hem/haar gekozen heeft om deze belangrijke rol op zich te nemen. Maar voor een ceremoniemeester is het een hele verantwoordelijkheid. Zonder ervaring kan dat best een grote druk geven juist omdat het omdat je elkaar zo goed kent.

Daarom zeg ik altijd, laat de ceremoniemeester ook nog een beetje genieten van jullie dag. Ik sta jullie en hem/haar graag bij.  dat ze amper zelf nog kunnen genieten van deze dag van hun goede vrienden en/of familie. Ook hierbij ben ik graag  geheugensteuntje, het wandelende draaiboek. Laat mij maar rennen, denken en regelen

Want wat is er nu leuker dan iemands mooiste dag nóg mooier te maken?! Om deel uit te maken van het mooiste wat een mens te bieden heeft: ‘liefde’.

Door het  van veel randzaken het bruidspaar en de ceremoniemeester geeft hen de ruimte om

Het ís al een onvergetelijke dag, mijn ervaring, passie voor bruiloftstyling en bruiloftplanning in combinatie met mijn creativiteit en enthousiasme maken het plaatje compleet.

Zou leuk zijn elkaar eens te ontmoeten en als het klikt en onze ideeën sluiten bij elkaar aan dan kunnen we er wellicht samen een topdag van gaan maken.

Weddingfruits & Stylishfruits
Zeewolde
T 06 - 13 45 92 21
E info@weddingfruits.nl
I http://stylishfruits.nl/