Fluitist Paul Smithuis is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken tijdens een bruiloft, ceremonie, feest of een andere sfeervolle beurs of evenement.

 

Paul Smithuis beschikt over het Keurmerk Trouwen uitgegeven door de NTBO (Nederlandsche TrouwBranche Organisatie).  Paul werd in zowel 2014 als 2015 genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie bruiloftsmuziek. Onder de naam Fluitist Paul Smithuis is hij binnen de trouwbranche inmiddels geen onbekende meer.

 

Op een volledig houten dwarsfluit speelt hij herkenbare melodieën in elke denkbare stijl. Deze melodieën kunnen zowel versterkt als akoestisch, met of zonder orkestband worden gespeeld. Bij een boeking tijdens de ceremonie ontvangt het bruidspaar vooraf zelfs professioneel opgenomen demo materiaal. Behalve de trouwbranche is hij eveneens actief op tal van andere events en gelegenheden. De combinatie van herkenbare klanken op een volledig houten dwarsfluit maakt hem als artiest uniek is zijn soort.

Trouwfluitist Paul Smithuis
Paul Smithuis
Haarstraat 7
7595 PE Weerselo
T 06-14485216
E info@paulsmithuis.com
I www.paulsmithuis.com