Pro spray tanning  is een professioneel gecertificeerd spray tan bedrijf, dat in de regio Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en omstreken werkt. Pro spray tanning werkt alleen met de beste producten, die goed zijn voor je huid. De spray tan lotions, die Pro Spray tanning gebruikt, bevatten geen parabenen. De lotions bevatten hoogwaardige ingrediënten, waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan.  En het belangrijkste is dat de lotion heel mooi, natuurlijk bruin kleurt op je eigen huid.

Een spray tan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle, egale, veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnenbank, een bruine teint te verkrijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels.

Pro spray tanning maakt het je gemakkelijk, want de spray tanning wordt in de salon of in jouw vertrouwde omgeving thuis uitgevoerd. In tien minuten heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een wortelkleur, met de huidige spray tan lotions is dat verleden tijd.

In elke opzicht staat Pro spray tanning voor profesionaliteit; klantgerichtheid, advies en techniek. Bovendien wil Pro spray tanning een stuk bewustwording stimuleren, zodat er goede en verantwoord omgegaan wordt met huid en lichaam. Pro spray tanning ondersteunt het kankerfonds door van elke behandeling die pro spray tanning uitvoerd €0,50  over te maken naar het kankerfonds om een bijdrage te leveren o.a. aan het onderzoek naar huidkanker.

Pro Spraytanning
Nieuwe Laaklaan 20
3881 MH Putten
T 06 - 28 40 65 25
E info@prospraytanning.nl
I http://prospraytanning.nl