Mijn naam is Wim Peters, eigenaar van PS | Personal Suits. Met dit bedrijf treed ik op als traveling tailor voor mannen die op zoek zijn naar een stijlvol kostuum, waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de grijze massa. De service en klantgerichtheid die ik daarbij lever komen mede voort uit mijn jarenlange vakmanschap en ervaring in de mode. Als traveling tailor kom ik op gewenste locatie en tijdstip bij de klant, bijvoorbeeld thuis of op kantoor in Maarssen, overdag of ’s avonds.

Dit concept biedt volop mogelijkheden voor een persoonlijk trouwkostuum op maat.

Niet alleen de bruid wil stralen, ook de bruidegom wil er natuurlijk tip-top uitzien. Maatwerk wordt veel gekozen als trouwkostuum. Naast de keuze uit vele stoffen, voeringen en knopen, biedt het personaliseren van het trouwkostuum gelegenheid voor leuke details, zoals het borduren van een trouwdatum in de voering of ‘just married’ onder de kraag. PS | Personal Suits zorgt ervoor dat de bruidegom met het juiste kostuum het ‘ja-woord’ kan geven.

Bruidswinkels waar de bruid zich in alle rust kan oriënteren op een trouwjapon zijn er genoeg. Voor de bruidegom in spe is dit aanbod minder groot, zeker wat betreft het aanmeten van een gecustomized trouwkostuum. Met PS | Personal Suits bied ik deze doelgroep graag de mogelijkheid om samen met ouders, familie en/of vrienden een uniek trouwkostuum samen te stellen.

Personal Suits

Wim Peters

Personal Suits
Waterviolier 90
3824 GG Amersfoort

wim.peters@personalsuits.nl
www.personalsuits.nl