Hi! Ik ben Manon Deuring, 33 jaar. Samen met de liefde van mijn leven en onze 2 geweldige dochters woon ik in het prachtige Nunspeet. Door mijn liefde voor creativiteit en gastvrijheid vind ik het plannen van bruiloften en evenementen echt een feest! Vanzelfsprekend wordt alles tot in detail & tip top geregeld en houd je als opdrachtgever altijd zelf de touwtjes in handen. You’re the boss ;-)

Zorgeloos genieten

Al tijdens de voorbereidingen begint jullie voorpret. Met een professionele weddingplanner aan je zijde heb je geen last van stress, en kun je op een ontspannen manier toeleven naar dé grote dag. Ik begeleid jullie als aankomend bruidspaar tijdens het hele proces en neem jullie stap voor stap mee. Samen op reis naar jullie ultieme droombruiloft.

En de mogelijkheden? Die zijn eindeloos...!

Zelf of samen?

Organiseer je je bruiloft het liefst zelf, maar kun je wel wat hulp of advies gebruiken? Als professioneel weddingplanner ondersteun ik je graag, op welke manier dan ook. Van het ceremoniemeesterschap tot weddingstyling en weddingplanning... het kan allemaal. Vanzelfsprekend houd je uiteindelijk zelf de touwtjes in handen. Het is tenslotte júllie dag.

Wil je ook een schitterende bruiloft die al je verwachtingen overtreft? Yes you do ;-)
PEP Manon
Lindelaan 18
8071 AV Nunspeet
T 06-13383376
E Manon@pepmanon.nl
I www.pepmanon.nl