Over Karin
Bruidsfotografie is mijn ‘uitgewerkte droom’ het is mijn passie om foto’s te maken van bruidsparen! Mijn naam is Karin Keesmaat, Trouwfotograaf en met mijn blik maak ik bijzondere beelden van mensen. Bij het fotograferen breng ik jullie wens vanuit een ander perspectief in beeld. Uitgevoerd met mooie belichting, een bijzondere setting en vooral met creativiteit in de nabewerking.

Bijzondere verbinding met mensen
Wij voelen ons van nature niet snel op ons gemak als iemand je fotografeert. Het fotograferen vraagt om een bijzondere ‘verbinding’ tussen mensen. En dat is wat mij zo boeit. Als fotograaf verbind ik graag met die personen en creëer daarmee een bijzonder vertrouwen. Het is alsof er een soort ‘chemie’ ontstaat waardoor spontane en bijzondere beelden ontstaan.

Unieke momenten

Elke dag kijk ik op een andere manier naar mensen en hun situaties. Op jullie dag heb ik vooral oog voor jullie geluk! Daardoor ontstaat er steeds weer een verrassing. Soms vanuit een klein hoekje, maar altijd een mooi om vast te leggen. Bijvoorbeeld een zonnestraal die jullie foto oplicht. Een bries wind die de sluier optilt. Of een mooie lach van een gelukkige vrouw. Allemaal kleine momentjes die ik vastleg tot bijzonder beeld. En dat maakt mij iedere dag blij.

Uitnodiging voor een klik
Het is voor mij vanzelfsprekend om eerst kennis te maken met jullie als bruidspaar. Ik nodig je daarom uit om contact op te nemen voor een eerste klik. En als we samen zitten met een kop koffie of thee, dan zul je merken hoe leuk een fotograaf ‘klikt’. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan. Graag tot ziens!

Kijk-Kunst bruidsfotografie
Karin Keesmaat
Jan Mankesstraat 5-B
6961 VC Eerbeek
06-17652401
info@kijk-kunst.nl
www.kijk-kunstbruidsfotografie.nl