In 2018 tweemaal bekroond tot Beste Bruiloft DJ van Nederland. 
Super trots op dit resultaat. Tijdens een feestelijke huldiging ontving ID-DJ Entertainment de Love Award voor Beste Bruiloft DJ van Gelderland 
en als kers op de taart ook de Love Award voor beste Bruiloft DJ van Nederland uit handen van Kim Kötter.
De tweede landelijke titel kwam van het platform Zankyou. Met de Zankyou International Wedding Award voor beste bruiloft muziek van Nederland.

ID-DJ Entertainment is al meer dan 15 jaar toonaangevend in de entertainment-branche.
Voor bruiloften is ID-DJ de ideale muzikale aanvulling. Doordat ID-DJ in de afgelopen jaren al op meer dan 1500 huwelijksfeesten heeft mogen draaien 
is er veel ervaring opgebouwd. Deze routine zorgt voor betrokken en ervaren dj’s zonder dat hun enthousiasme hierdoor wordt geremd!

Aankomende bruidsparen zijn vanzelfsprekend vaak gespannen en willen natuurlijk een vlekkeloos verloop van ‘hun’ dag en avond. 
ID-DJ neemt veel van die spanning weg doordat de dj’s precies weten hoe de avond ingevuld kan worden. 
Daarnaast geeft het bruidsparen vaak een fijn gevoel om te weten dat ID-DJ Entertainment al 3 jaar op rij drager is van het Keurmerk Trouwen van de Nederlandsche Trouwbranche Organisatie (NTBO).

Muziek speelt een heel belangrijke rol op een bruiloft. Het geeft sfeer en een persoonlijke touch aan de huwelijksdag. Daarom wordt muziek erg veel ingezet. 
Om te beginnen al bij de ceremonie en tijdens het feest. Maar de muziek wordt ook steeds vaker ingezet als sfeermaker tijdens de receptie en het diner. 
Wij helpen jullie daar graag bij.

Naast muziek heeft ID-DJ Entertainment zich in al die jaren gespecialiseerd op het gebied van bruiloften en worden wij steeds vaker ingezet als organisator. 
Door onze goede contacten met partners uit de branche kunnen wij jullie ook adviseren over decoratie, locatie, catering, etc. en (een deel) van de organisatie van jullie huwelijk regelen. 
Met altijd jullie wensen als leidraad.

 beste-bruiloft-dj-van-nederland-id-dj-entertainment
Foto: Patrick de Gier               Foto: Erik Peek              Foto: Arjen Gerritsma
ID-DJ Entertainment
Gezellenstraat 16
3861 RD NIJKERK
T 033 - 30 30 772
E info@id-dj.nl
I https://www.id-dj.nl