Graag zou ik mij willen voorstellen: Ik ben Marit Guliker, sinds 1985/86 ben ik gediplomeerd pedicure/ manicure en schoonheidsspecialiste.

Mijn filosofie is het verzorgen, ontspannen en in balans brengen van de huid en het lichaam.

Ik ben altijd werkzaam geweest als pedicure en schoonheidsspecialiste en heb een tijd een eigen salon gehad in Australië. Een paar jaar geleden zijn wij naar Ermelo verhuisd en ben ik ook in Ermelo en omgeving werkzaam geweest als ambulante pedicure, manicure en schoonheidsspecialiste.

27 februari 2010 hebben wij op een feestelijke wijze de deuren van mijn nieuwe beautysalon geopend. Zie ook het artikel in het Ermelo’s weekblad van 3 maart 2010.

Voor alle huidtypes verzorg ik gezichts- en lichaamsbehandelingen en ik doe de hand- en voetverzorging van zowel dames als heren.

Na mijn opleidingen heb ik mij verder verdiept in specialisaties en nieuwe technieken. Zo ben ik uiteindelijk nog meer allround geworden. Ook ben ik enige tijd werkzaam geweest bij één van de grootste en bekendste Sauna’s en wellnessresorts van Nederland; ook hier heb ik weer nieuwe ideeën kunnen opdoen.

Door mijn regelmatige bezoeken aan congressen, workshops, vakbeurzen, etc., heb ik mijn kennis van specifieke behandelingen nog verder kunnen uitbouwen. Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen is voor mij heel belangrijk. Mijn werk is mijn hobby en het blijft heerlijk om met en voor mensen te werken!

Beauty Salon Marit Guliker
Akkermaalshout 23
Ermelo
T 06 - 44 99 05 18
I http://www.maritguliker.nl