Bruidsbeurs Nederland: krachten gebundeld!

In juni 2016 hebben wij Bruidsbeurs Nederland overgenomen van Sandra van Toornend. Wij stellen ons graag even aan u voor.  Wij zijn Susan & Gerda van Susil’s Bruidsatelier en Dennis & Corin van ID-DJ Entertainment. Wij zijn allen al geruime tijd werkzaam in de trouwbranche. Wij bundelen onze krachten en willen Bruidsbeurs Nederland voortzetten met een frisse blik en een nieuwe visie.

Op onze nieuwe website vind je onze bruidsbeurzen en kan je kennis maken met groot aantal trouwspecialisten.

Susan Teunissen en Gerda Elbertsen zijn bekende namen in de trouwbranche. Met hun bruidsatelier in Putten, Susil’s Bruidsatelier, hebben zij al vele bruidjes blij gemaakt met de meest prachtige trouwjurken van diverse merken.
Ook Dennis en Corin van den Hoogen zijn erg bekend als trouwleverancier. ID-DJ Entertainment heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1000 bruiloften mogen verzorgen. Van DJ tot saxofonist op de feestavond, maar ook als organisator en ceremoniemeester hebben zij al deze bruidsparen een onvergetelijke dag of feestavond bezorgd. Ook is ID-DJ Entertainment de trotse drager van het Keurmerk Trouwen van De Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

Ben jij een trouwspecialist en heb je interesse in deelname aan onze beurzen of wil je een vermelding tussen de trouwspecialisten, bekijk dan Adverteren? Bekijk de mogelijkheden.

(foto vlnr: Susan Teunissen, Dennis van den Hoogen, Corin van den Hoogen, Gerda Elbertsen)

Aankomende beurzen of evenementen

Geen evenementen gevonden!