Bruidsbeurs Nederland - Nunspeet - Bruidsbeurs Nederland

Bruidsbeurs Nederland – Nunspeet

Op maandag 2 maart 2020 opent De Hoeve van Nunspeet haar deuren voor jullie. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur organiseert Bruidsbeurs Nederland hier een bruisende trouwbeurs. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers uit de regio!

Afbeeldingsresultaat voor de hoeve nunspeet

Programma highlights:

20.30 Bruidsshow met prachtige trouwjurken van verschillende merken, verzorgd door Susil’s Bruidsatelier en ID-DJ Entertainment!

bruidsbeurs, bruidsmodeshow, trouwbeurs, trouwevent, modeshow,

 

Maak kans op een weekendtrip voor 2* door de bruidsbeurs te bezoeken en maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookpagina bij onze actie voor deze beurs.

Jullie kunnen kennismaken met diverse professionele, enthousiaste trouwleveranciers, veelal uit de regio. Van prachtige trouwjurken tot weddingstylistes, van bruidsboeket tot ‘de Beste Bruiloft DJ van Nederland’. De Kalkovens is op deze dag dus de ideale plek dus voor bruidsparen die inspiratie willen opdoen. Trouwjurken van verschillende merken worden natuurlijk live geshowd. Niet in een standaard modeshow, maar wanneer jij het wil! Pick your dress en het model loopt een rondje voor je in de door jouw uitgekozen jurk. Inspiratie op doen voor de trouwceremonie? Schuif dan aan bij de inspiratiesessie trouwceremonie van trouwambtenaar Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon.

Bezoek de Bruidsbeurs van 2 maart 2020 en maak kans op een wonderbox “er tussenuit met z’n twee”**

De eerste 30 bezoekende bruidsparen van de bruidsbeurs krijgen een extra lot. Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookactie op onze facebookpagina (bruidsbeursnederland) voor deze actie. Elke naam die is getagd wordt door ons genoteerd. Je dient wel tot een aanstaand bruidspaar te behoren. Per bruidspaar ontvang je 1 extra lot ( familieleden, vrienden en of bekenden zijn uitgesloten voor deelname)

De prijs betreft een waardebon van Wonderbox (voorwaarden www.wonderbox.nl en voor het verzilveren van de, indien gewonnen, prijs. Wijzigingen voorbehouden). 

**Geniet samen van een overnachting inclusief ontbijt in comfortabele drie- en viersterrenhotels of een authentieke Bed & Breakfast in Nederland, België, Frankrijk, Spanje of Italië . Van hotels midden in de stad tot hotels gelegen in de natuur. 

*Op de Bruidsbeurs van 2 maart 2020 wordt de prijs verloot. Per beursbezoekend bruidspaar wordt één inschrijfformulier uitgegeven en 1 lot voor de prijsverloting. Als je meedoet met de facebookpagina actie ontvang je per bruidspaar nog één extra lot.

Per bruidspaar kunnen er dus maximaal 3 loten worden uitgegeven (zie voorwaarden hierboven). Als de bruidegom en/of bruid tijdens de verloting niet aanwezig is wordt de prijs aan een ander bruidspaar uitgereikt waarvan ook de bruidegom en/of bruid aanwezig dient te zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Datum: maandag 2 maart 2020 | Tijd: 18.30-21.30 uur | Locatie: De Hoeve van Nunspeet| Entree: GRATIS

Datum

02 mrt 2020

Tijd

18:30 - 21:30

More Info

Read More
De Hoeve van Nunspeet

Locatie

De Hoeve van Nunspeet
De Hoeve van Nunspeet