Bruidsbeurs Nederland - Putten - Bruidsbeurs Nederland

Bruidsbeurs Nederland – Putten

logo-bbn-transparant-01

Bruidsbeurs Putten

Op zaterdag 27 oktober 2018 opent Kasteel De Vanenburg in Putten haar deuren voor jullie. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur organiseert Bruidsbeurs Nederland hier een bruisende trouwbeurs. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers, veelal uit de regio, die speciaal op deze dag interessante beursaanbiedingen of unieke acties hebben.

Programma highlights:

13.30 Workshop door Juwelier Mieke’s Sieraderie.
(inschrijvingen op de dag zelf vol=vol).

14.30 – 15.00 Modeshow met prachtige trouwjurken van verschillende merken.

Maak kans op een weekendtrip voor 2* door de bruidsbeurs te bezoeken en maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookpagina bij onze actie voor deze beurs.


Bezoek de Bruidsbeurs van 27 oktober 2018 en maak kans op een weekendtrip voor 2 personen**

De eerste 30 bezoekende bruidsparen van de bruidsbeurs krijgen een extra lot. Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookactie op onze facebookpagina (bruidsbeursnederland) voor deze actie. Elke naam die is getagd wordt door ons genoteerd. Je dient wel tot een aanstaand bruidspaar te behoren. Per bruidspaar ontvang je 1 extra lot (familieleden, vrienden en of bekenden zijn uitgesloten voor deelname) De deelname voor de facebookactie sluit op 24 oktober om 21.00 uur.

De prijs betreft een waardebon van Gift for you ( voorwaarden www.giftforyou.nl en voor het verzilveren van de, indien gewonnen, prijs. Wijzigingen voorbehouden) :

**Geniet samen van een overnachting in comfortabele drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland. Van hotels midden in de stad tot hotels gelegen in de natuur. Ga je doordeweeks en in het weekend? Het is allemaal mogelijk met Weekendtrip!

Weekendtrip 2 Dagen
Een overnachting
Inclusief ontbijt
Bij drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland
Doordeweeks en in het weekend
wijzigingen voorbehouden

*Op de Bruidsbeurs van 27 oktober 2018 wordt de prijs verloot. Per beursbezoekend bruidspaar wordt één inschrijfformulier uitgegeven en 1 lot voor de prijsverloting. Als je meedoet met de facebookactie ontvang je per bruidspaar nog één extra lot.

Per bruidspaar kunnen er dus maximaal 3 loten worden uitgegeven (zie voorwaarden hierboven). Als de bruidegom en/of bruid tijdens de verloting niet aanwezig is wordt de prijs aan een ander bruidspaar uitgereikt waarvan ook de bruidegom en/of bruid aanwezig dient te zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Datum: zaterdag 27 oktober 2018 | Tijd: 11.00-16:00 uur | Locatie: Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, Putten | Entree: GRATIS

Deelnemers

Datum

27 okt 2018

Tijd

11:00 - 16:00
Kasteel De Vanenburg

Locatie

Kasteel De Vanenburg
Kasteel De Vanenburg Putten
X