Bruidsbeurs Nederland – Putten

logo-bbn-transparant-01

Op zaterdag 21 oktober 2017 opent Kasteel De Vanenburg in Putten haar deuren voor jullie. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur organiseert Bruidsbeurs Nederland hier een bruisende trouwbeurs. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers, veelal uit de regio, die speciaal op deze dag interessante beursaanbiedingen of unieke acties hebben.

Programma highlights:

13.30 Workshop “The story of my heart” door Dorianne trouwt.
Deze trouwambtenaar geeft jullie een andere kijk op de huwelijksceremonie waarbij het vooral van belang is om af te gaan op wat jullie hart je ingeeft zodat je een onvergetelijke bruidsceremonie zult hebben die in het teken staat van jullie wensen (inschrijvingen op de dag zelf vol=vol).

15.00 – 15.30 Modeshow met prachtige trouwjurken van verschillende merken.
Voorafgaand zal er een zeer originele en spectaculaire openingsdans worden gegeven.

Maak kans op een weekendtrip voor 2* door de bruidsbeurs te bezoeken en maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookpagina bij onze actie voor deze beurs.


Bezoek de Bruidsbeurs van 21 oktober 2017 en maak kans op een weekendtrip voor 2 personen**

De eerste 30 bezoekende bruidsparen van de bruidsbeurs krijgen een extra lot. Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookactie op onze facebookpagina (bruidsbeursnederland) voor deze actie. Elke naam die is getagd wordt door ons genoteerd. Je dient wel tot een aanstaand bruidspaar te behoren. Per bruidspaar ontvang je 1 extra lot ( familieleden, vrienden en of bekenden zijn uitgesloten voor deelname) De deelname voor de facebookactie sluit op 19 oktober 21.00.

De prijs betreft een waardebon van Gift for you ( voorwaarden www.giftforyou.nl en voor het verzilveren van de, indien gewonnen, prijs. Wijzigingen voorbehouden) :

**Geniet samen van een overnachting in comfortabele drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland. Van hotels midden in de stad tot hotels gelegen in de natuur. Ga je doordeweeks en in het weekend? Het is allemaal mogelijk met Weekendtrip!

Weekendtrip 2 Dagen
Een overnachting
Inclusief ontbijt
Bij drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland
Doordeweeks en in het weekend
wijzigingen voorbehouden

*Op de Bruidsbeurs van 21 oktober 2017 wordt de prijs verloot. Per beursbezoekend bruidspaar wordt één inschrijfformulier uitgegeven en 1 lot voor de prijsverloting. Als je meedoet met de facebookpagina actie ontvang je per bruidspaar nog één extra lot.

Per bruidspaar kunnen er dus maximaal 3 loten worden uitgegeven (zie voorwaarden hierboven). Als de bruidegom en/of bruid tijdens de verloting niet aanwezig is wordt de prijs aan een ander bruidspaar uitgereikt waarvan ook de bruidegom en/of bruid aanwezig dient te zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een lunch van de kaart voor 2 personen inclusief drankjes bij Kasteel de Vanenburg door de beurs te bezoeken en mee te doen aan de verloting.

Datum: zaterdag 21 oktober 2017 | Tijd: 11.00-16:00 uur | Locatie: Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, Putten | Entree: GRATIS

Deelnemers

Datum

21 okt 2017

Tijd

11:00 - 16:00
Kasteel De Vanenburg

Locatie

Kasteel De Vanenburg
Kasteel De Vanenburg Putten
X