Bruidsbeurs Nederland – Putten

logo-bbn-transparant-01

Op zaterdag 21 oktober 2017 opent Kasteel De Vanenburg in Putten haar deuren voor jullie. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur organiseert Bruidsbeurs Nederland hier een bruisende trouwbeurs. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers, veelal uit de regio, die speciaal op deze dag interessante beursaanbiedingen of unieke acties hebben.

Programma highlights:

13.30 Workshop “The story of my heart” door Dorianne trouwt.
Deze trouwambtenaar geeft jullie een andere kijk op de huwelijksceremonie waarbij het vooral van belang is om af te gaan op wat jullie hart je ingeeft zodat je een onvergetelijke bruidsceremonie zult hebben die in het teken staat van jullie wensen.

15.00 – 15.30 Modeshow met prachtige trouwjurken van verschillende merken

Maak kans op een weekendtrip voor 2* door de bruidsbeurs te bezoeken en maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookpagina bij onze actie voor deze beurs.

 

Datum: zaterdag 21 oktober 2017 | Tijd: 11.00-16:00 uur | Locatie: Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, Putten | Entree: GRATIS

 


Bezoek de Bruidsbeurs van 21 oktober 2017 en maak kans op een weekendtrip voor 2 personen**

Maak extra kans door jezelf te taggen op onze facebookactie op onze facebookpagina voor deze actie (De voorwaarden voor de facebookactie staan op onze facebookpagina bij de actie vermeld).

De prijs betreft een waardebon van Gift for you (www.giftforyou.nl voor het verzilveren van de, indien gewonnen, prijs) :

**Geniet samen van een overnachting in comfortabele drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland. Van hotels midden in de stad tot hotels gelegen in de natuur. Ga je doordeweeks en in het weekend? Het is allemaal mogelijk met Weekendtrip!

Weekendtrip 2 Dagen
Een overnachting
Inclusief ontbijt
Bij drie- en viersterrenhotels in Nederland, België en Duitsland
Doordeweeks en in het weekend

*Op de Bruidsbeurs van 21 oktober 2017 wordt de prijs verloot. Per beursbezoekend bruidspaar wordt één inschrijfformulier uitgegeven en 1 lot voor de prijsverloting. Als je meedoet met de facebookpagina actie ontvang je per bruidspaar nog één extra lot. Per bruidspaar worden er dus maximaal 2 loten uitgegeven. Als de bruidegom en/of bruid tijdens de verloting niet aanwezig is wordt de prijs aan een ander bruidspaar uitgereikt waarvan ook de bruidegom en/of bruid aanwezig dient te zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deelnemers

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

21 okt 2017

Tijd

11:00 - 16:00
Kasteel De Vanenburg

Locatie

Kasteel De Vanenburg
Kasteel De Vanenburg Putten
X